Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Άρση Βαρών


c_400_225_16185078_0___images_stories_sports_arsi-varon.jpg
Με μια απόλυτα επιτυχημένη εμφάνιση ξεκίνησε η χρονιά για την Άρση Βαρών του Σπάρτακου Ιωαννίνων στο Πρωτάθλημα Επίλεκτων Αθλητών Αθλητριών.
Η Γιαννιώτικη Ομάδα πήρε μέρος με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες. Στις αθλήτριες την πρώτη θέση κατέλαβε η Αγγέλη Σοφία στην κατηγορία 63 κιλών και την δεύτερη θέση στην κατηγορία 53 κιλών η Πολυχρονιάδη Χριστίνα , η οποία επανήλθε από τραυματισμό τις τελευταίες μέρες.
Στους άνδρες στην κατηγορία των 105 κιλών ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Μαρκούλας, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο περίπου μπήκε ξανά στην ενεργό δράση, κέρδισε την πρώτη θέση και τις εντυπώσεις όλων με την άρτια τεχνική του και τις εξαιρετικές δυνατότητές του με αποτέλεσμα να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας. Τέλος στην κατηγορία των 85 κιλών  ο Αυδόκης Κώστας συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και κέρδισε την πρώτη θέση μένοντας στην κορυφή της κατηγορίας υποσχόμενος επιτυχίες για το 2013. Ο προπονητής του συλλόγου Τριφύλλης Χρήστος και Ο Πρόεδρος Τάσος Λάγκας δήλωσαν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα και εύχονται η συνέχεια το 2013 να είναι ανάλογη και για τους μικρότερους αθλητές του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου