photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Άλλα 340 κιλά χασίς και δυο προπομποί «μπουμπούκια»!



XASIS SAGIADA
Άλλα 340 κιλά χασίς εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας. Πίσω από την υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε ότι λειτουργούσε ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα. Κι αυτό προκύπτει τόσο από τον τρόπο μεταφοράς των ναρκωτικών καθώς επιχειρήθηκε να καλυφθεί κάτω από....
δέματα με τριφύλλι όσο και από τους προπομπούς που λειτουργούσαν και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Σαγιάδας εντόπισαν ένα ΙΧ φορτηγό και το σταμάτησαν για έλεγχο. Το φορτηγάκι οδηγούσε ένας 30χρονος Έλληνας και ήταν ιδιοκτησίας του πατέρα του. Το είχε φορτώσει με δέματα από τριφύλλι αλλά κάτω από τα δέματα αυτά οι αστυνομικοί εντόπισαν τους σάκους με το χασίς επιμελώς κρυμμένους. Οι σάκοι περιείχαν περίπου 340 κιλά.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός. Το όχημα εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα, κοντά στο λιμάνι και συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες που επέβαιναν, 26 και 25 χρονών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα σε βάρος και των δύο εκκρεμούσαν προσωρινά μέτρα καθώς διώκονταν ο μεν ένας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο δεύτερος για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
epiruspost

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου