Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 0-0



Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό στο Εθνικό Στάδιο "Οι Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.Το παιχνίδι ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να έχουν από δυο καλά δεκάλεπτα, αλλά τελικά να μένουν ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο ΠΑΣ έφτασε στους 31 και ο Πανθρακικός στους 26 βαθμούς.Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο. Οι δύο ομάδες ναι μεν μπήκαν με διάθεση αλλά οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά στην συνέχεια ο Πανθρακικός ισορρόπησε το ματς και έχασε την καλύτερη ευκαιρία για να πετύχει γκολ με τον Μουνάφο.Στο δεύτερο ημίχρονο απουσίασε και πάλι το θέαμα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Ο βαθμός πάντως που πήραν οι δύο ομάδες τις άφησε ικανοποιημένες και κυρίως τον ΠΑΣ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Ταμπάσης (49' Φεγκρούς), Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου (83' Νικλητσιώτης), Γιάκος (70' Βίλα), Κοροβέσης, ίλιτς.
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Ντιόγκο (80' Μελίσσης), Σαρακατσάνος, Σερφά, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Βαϊρουά (59' Καστελάν), Τζάνης (85' Μίνγκας), Λουσέρο, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου