photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Aνακοίνωση - πρόσκληση πολιτιστικού - οικολογικού συλλόγου Κουρέντων

Καλούνται σε Γ.Σ. το Σάββατο 21η Ιουλίου 2012 και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία των Κουρέντων, τα μέλη του νεοσύσταπολιτιστικού - οικολογικού συλλόγου Κουρεντων, για την ανάδειξη με εκλογές Δ.Σ. του συλλόγου. Παρακαλούνται τα μέλη να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (20€ για την εγγραφή και 15€ ετήσια τακτική εισφορά) για να μπορούν να συμμετέχουν στην όλη διδικασια της γενικής συνέλευσης.

               o πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης

               Κώστας Τσακτσίρας

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται σε Γ.Σ το Σάββατο 21η Ιουλίου 2012 και ώρα 20:00 (οχτώ το βράδυ) στα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία των Κουρέντων, τα μέλη του νεοσύστατου πολιτιστικού-οικολογικού συλλόγου Κουρέντων, για την ανάδειξη με εκλογές του Δ.Σ του συλλόγου. Παρακαλούνται τα μέλη να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (20 ευρώ για εγγραφή και 15 ευρώ ετήσια τακτική εισφορά) για να μπορούν να συμμετέχουν στην όλη διαδικασία της γενικής συνέλευσης.


                                                                                                       Κούρεντα 14-0-7-2012

                                                                                          Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης
                                                                                                       ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΚΤΣΙΡΑΣ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Κάτω από τα όρια η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα Ιωάννινα


Από δεκάδες έως και χιλιάδες φορές κάτω από τα όρια ασφαλείας της Ελληνικής Νομοθεσίας είναι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων του «Κινητού Σταθμού Μέτρησης ΕΡΜΗΣ», γνωστού και ως Mobile ΕΡΜΗΣ. Οι μετρήσεις πραγματοποιηθήκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων τον Ιούνιο του 2012. Το όχημα...

Υπάρχουν και άλλοι για Τσέζαρεκ


Υπάρχουν και άλλοι για ΤσέζαρεκΣτην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση της επίθεσης του ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Oι Ηπειρώτες επικοινώνησαν με τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του 29χρονου φορ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στον Άρη (9 συμμ. / 2 γκολ) και στο δεύτερο στην Χάποελ Σιμόνα (8 ματς / 1 τέρμα).

Εντός της ημέρας ο «Άγιαξ την Ηπείρου» αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει περισσότερο με… ξεμούδιασμα, παρά για να καταλάβει ο Γιάννης Χριστόπουλος σε ποιο σημείο βρίσκεται η ομάδα εν όψει της νέας σεζόν.


www.sport-fm.gr

Με Πλατανιά στην πρεμιέρα



klhroshΠραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την νέα αγωνιστική περίοδο της Σούπερ Λιγκ , που θα ξεκινήσει στης 25 Αυγούστου.

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς




www.ioanninapress.gr

Συνελήφθη 58χρονος στο Κατσικά για χρέη προς το Δημόσιο



astynomia-simaΣυνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, 58χρονος για μη απόδοση ΦΠΑ.

Το ύψος της οφειλής, αφορά τη διαχειριστική περίοδο από 01-02-2011 έως 31-12-2011 και ανέρχεται στο ποσό των 61.482,03 ευρώ. 


www.ioanninapress.gr

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Aντιδρά στην ιδιωτικοποίηση ΔΩΔΩΝΗΣ ο ΣΥΡΙΖΑ



dodonhΑνακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΝ για την επίσπευση ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ και πώλησης των ΕΒΖ, ΔΩΔΩΝΗΣ, ΣΕΚΑΠ
«Τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί πρωθυπουργικής εντολής για επίσπευση των αποκρατικοποιήσεων με προτεραιότητα ανάμεσα στα άλλα την επιτάχυνση της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ και την συνεπαγόμενη εκποίηση της ΕΒΖ, της ΔΩΔΩΝΗΣ και της ΣΕΚΑΠ, αποδεικνύουν την εγκατάλειψη της προεκλογικής ρητορείας περί δήθεν αναδιαπραγμάτευσης και την αταλάντευτη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής.
Επιπλέον, αποκαλύπτεται περίτρανα η ωμή και ανενδοίαστη εξαπάτηση του αγροτικού κόσμου, πίσω από τις προεκλογικές κορώνες του ίδιου του κ Σαμαρά περί δημόσιου πυλώνα που πρέπει να.....