photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Διατήρηση των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Ηπείρου ζητά ο Καχριμάνης



ken artasΤη συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Άρτας και των Ιωαννίνων ζητά με επιστολή του -από τις 15 Μαρτίου 2012- προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αφορμή πληροφορίες περί πρόθεσης του ΓΕΣ για κατάργηση τους.
«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή και αν ακόμη υπάρχει ανάλογη εισήγηση δεν θα γίνει αποδεκτή από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου, η οποία πρέπει να εκτιμήσει τις κοινωνικές   συνέπειες από μια τέτοια απόφαση για την Ήπειρο, ειδικά τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε.
Δεν γνωρίζουμε τα κριτήρια με τα οποία η στρατιωτική ηγεσία επιλέγει ποια Κέντρα θα καταργηθούν και ποια θα παραμείνουν σε λειτουργία. Η δική μας θέση.....
όπως την έχουμε μεταφέρει και στο παρελθόν στο Υπουργείο σας, είναι ότι τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων θα πρέπει να λειτουργούν σε ακριτικές και παραμεθόριες περιφέρειες, προκειμένου να στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες και να εκπληρώνουν κατά τον καλύτερο τρόπο το ρόλο τους», επισημαίνει στην επιστολή του ο Αλέξανδρος Καχριμάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου